Magán betegszállítás

Érdekességeink & Híreink

Biztonságos szállítás mozgáskorlátozottak részére

Sajnos életünk során egyszer-egyszer szembesülhetünk azzal a ténnyel, hogy nekünk vagy valamelyik családtagunknak olyan betegsége alakul ki, ami ágyhoz köti.
Legyen szó egy lábtörésről vagy bármilyen más mozgásszervi megbetegedésről. Ilyen esetekben nehezítő körülmény lehet, ha nincs autó a
családban, vagy senki sem rendelkezik jogosítvánnyal. Felmerül a kérdés tehát, hogy hogyan juttatjuk el a beteget a kórházba? Erre már több megoldás is létezik,
hiszen különböző vállalkozások foglalkoznak azzal, hogy Ön vagy szerette a lehető legbiztonságosabb körülmények között eljuthasson egyik pontból a másikba.
Ha segítségre van szüksége, keressen fel keressen fel minket, hogy az utazás során ne csak kényelemben, hanem szakszerű segítségben is része legyen!


Tegye biztonságossá a nyári rendezvényeit!

A nyári rendezvények időszaka talán az egyik legkritikusabb időszak lehet az egészségügyben dolgozók számára, hiszen bármikor kialakulhat egy-egy baleset a hőség miatt.
Ha a nagy melegben egy kis helyre több tíz vagy akár száz ember is összetömörül, a hőség és a kis tér miatt gyakran alakul ki ájulás, hőguta, egyéb problémák. Ha nem fedett területről van szó,
akkor pedig megnövekedhet annak az esélye, hogy a résztvevők között kialakulhat napszúrás, vagy leégés. Ha Ön rendezvényszervező és nem szeretné, hogy az Ön által rendezett ünnepségeket
vagy fesztiválokat egészségügyi problémák zavarják meg, ha valaki rosszul lenne, akkor biztosítson a helyszínre állandó mozgóőrséget. Ha megelőzi a bajt előrelátó körültekintéssel,
akkor egy kialakuló baleset során azonnali segítséget kaphat, kiváló szakemberektől és szakképzett betegápolóktól.


Válassza a gyors és kényelmes magán betegszállítást!

Válassza a gyors és kényelmes magán betegszállítást!

Sajnos előfordul, hogy a beteg személy kórházból való hazaszállítása csak mentővel, vagy betegszállítóval oldható meg. Ezt ugyan bizonyos esetekben biztosítják a kórházak, azonban a gyakorlati tapasztalat a legtöbb esetben mást mutat. Általában nem tudják megmondani, hogy hány órakor tudják szállítani a beteget, és az esetek nagy részében több órás várakozásról van szó. A kórházi betegszállítás során egy járművel több beteget is szállítanak, így a messzebb lakók csak kerülő úton, jóval több idő alatt jutnak haza.

Ám mindezt kiküszöbölheti, ha a magán betegszállítást választja! Cégünk magán betegszállítás szolgáltatását nem kell előre megrendelnie, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül a rendelkezésére állunk. Számíthat ránk ülő- és fekvőbeteg szállításban is, kényelmes, jól felszerelt járművekkel, és tapasztalt kollégákkal, mindezt elérhető, korrekt áron.

Bátran keressen fel minket, ha szeretné igénybe venni magán betegszállítás szolgáltatásunkat, készséggel állunk rendelkezésére!


Tudjon meg mindent a fekvőbeteg szállításról!

Tudjon meg mindent a fekvőbeteg szállításról!

Ha van a családban tartósan mozgáskorlátozott személy, aki ágyhoz kötött egy baleset vagy betegség miatt, igen nagy gondot jelenthet a betegszállítás egy-egy vizsgálat alkalmával, hiszen az átlagos személygépjárművek, melyeket használhatna a család, nem ennek megfelelően vannak kialakítva.

Ezt a problémát oldja meg a fekvőbeteg szállítás! Világos, hogy mennyire nehéz feladat egy ágyba kényszerült beteget szállítani, ráadásul mindezt úgy, hogy ne sérüljön utazás közben, kényelmesen és biztonságban megérkezzen az úti célhoz. Fekvőbeteg szállítás során a beteget egy hordágy segítségével mozgatják, ez a szállításra kialakított autóban kényelmesen elfér úgy, hogy még a hozzátartozó is utazhat a beteggel együtt. Ha bármi probléma adódna útközben, nem kell aggódni, hiszen a járművek elsősegély dobozzal felszereltek.

Ha hozzátartozója hosszabb időre ágyhoz van kötve, adjon meg neki mindent, amivel kényelemsebbé teheti mindennapjait, és bátran vegye igénybe szolgáltatásunkat!


Mozgóőrség rendezvényekre!

Mozgóőrség rendezvényekre!

Céges események, fesztiválok, koncertek, promóciók, sportesemények - egész évben rengeteg féle rendezvény várja látogatóit. Ezeken az eseményeken nem csupán az a fontos, hogy a meghívott vendégek jól szórakozzanak, hanem az is, hogy teljesen biztonságban legyenek. Bármikor előfordulhat, hogy valaki rosszul lesz, kificamítja a bokáját, ételmérgezést, napszúrást kap vagy egyéb kisebb-nagyobb baleset következik be. Ilyenkor azonnali, szakavatott ellátásra van szükség!

Önnek is profi egészségügyi szolgálatra van szüksége a rendezvény lebonyolításához? Rendezvényekre mozgóőrséget hívni nem csupán ajánlott, de egyenesen olyan szervezési feladat, amit nem lehet kihagyni!

Keressen minket bizalommal, és gondoskodjon mozgóőrségről rendezvényén! Biztosítsa a látogatóknak a teljes és felkészült elsősegély szolgálatot a rendezvény teljes ideje alatt! Felkészült, rutinos csapatunkra nyugodtan rábízhatja az egészségügyi biztosítást a rendezvényen, így gondoskodhat a közreműködésünkkel annak teljes sikeréről!


Miért érdemes a magán betegszállítás mellett dönteni?

Miért érdemes a magán betegszállítás mellett dönteni?

Számos olyan tartós betegségről tudunk, melyeket csakis rendszeres kezeléssel lehet leküzdeni, de ahhoz, hogy a beteg eljusson a gyógykezelésekre, gondoskodni kell az érintett megfelelő szállításáról, melyre az ideális megoldás, ha profi betegszállítás mellett döntünk!

A magán betegszállítás rendkívül előnyös szolgáltatás, ugyanis az utazás olyan speciális járművel történik, amely lehetőséget biztosít fekvőbeteg szállítására is. Többé nem szükséges a hosszas szervezkedés ahhoz, hogy beteg hozzátartozónkat kényelemben, megfelelően utaztassuk, a szakszerű betegszállítás bárhol, bármikor elérhető!

A betegszállításnak köszönhetően a napirend előre megtervezhető, az ügyfelek szabadidejükhöz igazíthatják a szolgáltatás igénybevételét, a jármű a megadott helyen és időben a betegek és hozzátartozóik rendelkezésére áll.

Nálunk a magán betegszállítást olyan szakemberek végzik, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek e téren, és nem csak felkészültek, hanem empatikusak is, hiszen célunk, hogy az érintett megfelelő körülmények között, biztonságban utazhasson! Hívjon minket bizalommal!


Miért érdemes a magán betegszállítás mellett dönteni?

Profi fekvőbeteg szállítás a problémamentes utazásért

Szeretne rokonai, ismerősei számára igazán megbízható és színvonalas egészségügyi körülményeket biztosítani? Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a betegszállítással kapcsolatban!

Többek között fekvőbeteg szállítással is foglalkozunk, aminek célja, hogy a ránk bízott fekvőbetegeket biztonságban és kényelemben eljuttassuk orvoshoz, kórházba. Ha elege van abból, hogy hiába vár a mentőre, betegszállítóra, ha szeretne véget vetni az állandó késésnek vagy egyszerűen elege van abból, hogy ingadozó színvonalú szolgáltatásért kelljen fizetnie.

Mi azért dolgozunk, hogy betegeink elégedettek legyenek velünk, és hozzásegíthessük őket a komfortos, minden szempontból biztonságos utazáshoz, ezzel megkönnyítve a gyógyulást. Járműveink teljes körűen felszereltek, munkatársaink képzett, felkészült egészségügyi dolgozók, akik mindent megtesznek, hogy egy utazás alkalmával Ön időben és problémamentesen eljuthasson a vizsgálatra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vegye igénybe szolgáltatásainkat fekvőbeteg szállításhoz is!Hagyjon nekünk üzenetet

Kérdése vagy kérése van? Forduljon nyugodtan hozzánk! Írjon nekünk üzenetet vagy hívjon minket bármikor.

Köszönjük. Üzenetét megkaptuk, és hamarosan válaszolunk Önnek.

MARSI-MED Kft.
2310 Szigetszentmiklós,
Fűzfa köz 4.